FAAD

L’Associació T.R.A.N.A. i el Marlins Triatló presenten el seu projecte solidari “Un quilòmetre no ens atura”

Aquest cap de setmana s’ha presentat el projecte solidari “Un quilòmetre no ens atura” creat per l’Associació T.R.A.N.A. Esclerosi Múltiple i el grup de triatletes establerts a Andorra del Marlins Triatló. Anna Parramon presidenta de T.R.A.N.A. Esclerosi Múltiple és qui que ha fet realitat un projecte que compta amb l’apadrinament del triatleta que va inspirar la pel·lícula “100 Metres” Ramón Arroyo, integrant també del Marlins Triatló.

El projecte consisteix a recaptar un euro per quilòmetre recorregut en qualsevol prova de duatló i triatló en les quines tingui presencia algun dels nou triatletes andorrans que pertanyen al Marlins Triatló. Així doncs, Valira Seguretat serà l’empresa que farà donació de l’euro per quilòmetre i que a l’octubre lliurarà a T.R.A.N.A Esclerosi Múltiple el total recaptat, mitjançant la participació dels esportistes andorrans en les diferents competicions que realitzaran durant tota la temporada. Tots els esportistes lluiran en les seves peces de competició el logo de T.R.A.N.A. Esclerosi Múltiple així com el de Valira Seguretat i Mafer Seguretat, que gràcies a Carles Areny propietari d’ambdues empreses fan tangible aquest gran projecte.

El projecte s’ha inaugurat amb la participació d’Alex Saura a la Tri-Blanc celebrada aquest diumenge 26 de març a La Massana, aconseguint acabar en una meritòria 11ª posició amb un temps de 2h03’48”

La propera prova puntuable serà el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril a la Vall d’Uxio (València) on se celebrarà el Campionat d’Espanya de Duatló i en el que Jan Misse i Nacho Ortiz competiran en una prova de màxim nivell que servirà per seguir recaptant diners així com per representar al nostre país en una de les competicions de major rellevància de l’any.

Totes les proves i notícies referents al projecte es podran seguir mitjançant la web www.unkilometrenoensatura.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *