FAAD

Un passat i un futur presents

Descripció del projecte

Qui som

Som l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (A.A.M.A.), i tenim molta il·lusió i moltes ganes d’aconseguir ajudes pels nostres malalts, familiars i cuidadors. Ens trobem a l’inici de molts projectes que tenim en ment, i necessitem finançament per començar-los.

L’escriptor David Arrabal Carrión, amic personal de la presidenta de l’Associació, Montserrat Valls, va proposar-nos aquesta idea per tal d’aconseguir recaptar els diners que necessitem.

Què és

Es tracta d’una antologia benèfica de relats on la principal protagonista és la malaltia de l’Alzheimer.

En les diferents històries que es trobaran al llibre es tractarà aquesta malaltia amb tot el respecte i dedicació cap als malalts, les famílies i els cuidadors.

Les històries estaran basades en fets reals en la seva majoria.

Qui participa

Aquesta antologia està coordinada per l’escriptor David Arrabal Carrión i per l’A.A.M.A.

La portada anirà a càrrec de la il·lustradora Maria Pizarro i el pròleg del metge i neuròleg Albert Lladó (Hospital Clínic de Barcelona).

A què destinarem les vostres aportacions

Tots els beneficis que aconseguim amb la venda del llibre estaran destinats a diferents activitats que estem promovent a l’associació tals com xerrades, tallers, conferències, cursos, etc.

Sobre les recompenses

Les recompenses són una manera d’agrair-vos la vostra ajuda, intentant compensar la vostra generositat cap a nosaltres.

Podeu aconseguir el llibre, la samarreta, la guardiola…

Calendari previst

La presentació oficial del llibre es farà el 21 de setembre d’enguany (Dia Mundial de l’Alzheimer) i les recompenses es donaran a partir d’aquesta data.

Accés a la web per fer les aportacions

+ Info

AAMA.ANDORRA

L’associació per l’Alzheimer recorre al micromecenatge per publicar un llibre de relats sobre la malaltia

Escriptors andorrans i espanyols explicaran la seva visió i experiència de l’Alzheimer. Això, sí, abans l’Associació andorrana per la malaltia de l’Alzheimer haurà de recollir a través d’un procés de micromecenatge 2.500 euros. L’entitat iniciarà a partir de la setmana vinent aquesta campanya per aconseguir editar el seu primer llibre.

‘Un passat i un futur presents” serà un llibre de relats curts, d’escriptors andorrans i espanyols que explicaran, en primera persona, la seva experiència amb familiars, amics o coneguts que pateixen Alzheimer.

El llibre que busca fer més visible la malaltia, ajudar a combatre l’estigma que encara viuen els afectats i també recaptar fons, amb la seva venda, per continuar amb les activitats de l’Associació andorrana per la malaltia de l’Alzheimer. La presidenta de l’entitat, Montse Valls, avança que “la majoria d’escriptors han viscut un cas real i d’altres faran una història inventada des del respecte i dignitat dels malalts”.

David Arrabal coordinarà aquest projecte impulsat per l’AAMA, que abans ha d’aconseguir el finançament necessari que s’han marcat: 2.500 euros. Uns diners que recaptaran a partir d’una campanya de micromecenatge a la xarxa. Valls indica que tant les col·laboracions, com la maquetació i les traduccions seran altruïstes, “però la impremta s’haurà de pagar” i per això recorren al micromecenatge per poder finançar el llibre.

A partir de la setmana vinent es posarà en marxa la campanya i l’objectiu és poder presentar el llibre el 21 de setembre, coincidint amb el Dia mundial d’aquesta malaltia.

Informa: Ariadna Comas
Imatge: Albert Refart

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *