FAAD

Tertúlia literària “El Ball de la Vida” a la Biblioteca de Sant Julià

tertulia-el-ball-de-la-vida

El ball de la vida

L’Evarist era un nen de només 4 anys quan el 1984 va patir un accident de trànsit a Encamp. Aquest relat ens explica les dècades posteriors de lluita de la seva mare i de tota la seva família que, amb superació i voluntat, s’esforcen il·limitadament per aconseguir una vida digna per a l’Evarist.

Què ho deu fer que quan algú pateix una desgràcia i lluita i venç les adversitats, després és algú amb un cor enorme? No sóc nascut a Encamp però sempre trobo l’Evarist i sempre saluda, i se’n recorda de les cares i parla i explica. Em vaig assabentar de l’accident anys després d’arribar a Encamp, de la mà d’una veïna de l’Evarist que també surt al llibre.

El llibre és una conjunció de forces, l’argument, el protagonista, Evarist Rogel, la mare, qui millor que una mare per parlar de primera mà dels fets i un bon escriptor.

Mes enllà d’aquests fonaments d’èxit, el llibre, a manera de novel·la absolutament realista, ens ha de servir als que compartim existència i població amb el protagonista per agafar forces o per no perdre-les i tirar endavant qualsevol de les nostres quotidianitats o projectes.

A nivell literari l’autor lliga la història de manera que manté les expectatives fins al final, fent salts en el temps i ressaltant la gran humanitat dels protagonistes, i l’amor i la constància i el voler tirar endavant, plantejant diferents mirades al voltant del protagonista, la família, els veïns, els metges i els amics.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Tel.: +376 744 044
A/e: biblioteca@comusantjulia.ad

Persones que hi actuen o hi intervenen:
A càrrec dels seus autors Albert Salvadói Anna Tohà

Dia i Hora:
29/11/2016 a les 20.30 h

One thought on “Tertúlia literària “El Ball de la Vida” a la Biblioteca de Sant Julià

  1. Rosa Mari Sorribes (Vocal d'AMARE) (Mare d'un Asperger adult amb un 66% de discapacitat)

    Una recomanable manera de passar la vetllada en bona companyia i apropar-nos a un tema que ens ha d’interessar a tots, els afectats i pels que podem ser-ho en qualsevol moment ja que un accident no truca a la porta abans d’arribar om l’hi va passar a l’Evarist. Jo no seré a Andorra fins dijous, si no estaria a primera filera per encoratjar-lo a ell i a la seva mare coratge, l’Anna Tohà, una persona d’excepció, lluitadora com poques i agrair l’aportació d’un gran professional de les lletres, l’Albert Salvadó. D’aquesta conjuminació n’ha sortit un esplèndid llibre que ha de remoure consciencies i i sensibilitats, comentar-ho amb els protagonistes i els autors suposo que serà tot un descobriment. Recomanat de totes totes, endavant amics de cor seré amb vosaltres!

    Rosa Mari Sorribes (Vocal d’AMARE) (Mare d’un Asperger adult amb un 66% de discapacitat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *