FAAD

Solidaritrail

Usuaris, voluntaris i personal de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell juntament amb la Fundació Privada Tutelar i l’associació Hi Arribarem, han participat en la cursa Solidaritrail. Aquestes activitats són una bona oportunitat per mostrar la normalització i inclusió de les persones amb discapacitat.

 

Com cada any, la Solidaritrail ha tancat el programa de proves de l’Andorra Ultra Trail Vallnord. 750 participants han pres la sortida en una cita que té com a objectiu fer la muntanya accessible a tothom.

La Solidaritrail és el colofó perfecte per tancar la gran festa de les curses de muntanya. És difícil reunir en una sola prova una participació tan diversa. L’objectiu és acostar la muntanya a tothom i que tothom visqui amb emoció l’experiència. Els voluntaris també són una peça indispensable per fer possible aquesta diada.

750 corredors han tornat a fer de la Solidaritrail la prova més multitudinària de l’Andorra Ultra Trail Vallnord, juntament amb la Marató dels Cims. Una cursa per a alguns, una passejada per a altres i un gran dia de muntanya per a tots. Una experiència que de ben segur la majoria repetirà.

Font: Andorra difusió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *