FAAD

Premis en memòria d’Antoni Rogel – 2015

invitació4_Página_1La Federació Andorrana d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAD), en col·laboració amb el Govern d’Andorra, la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorrana (CCIS), té el plaer de convidar-vos al lliurament de premis en memòria d’Antoni Rogel que arriba a la 5a edició.

Antoni Rogel fou empresari i fundador d’AMIDA i de la FAAD. Home de família i de país, que tant ha fet per tots nosaltres deixant-nos un llegat i un camí traçat.

Programa:

18h30 Sala Consòrcia Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
18h35 Conferència col·loqui a càrrec de Josep Maria Canyelles i Pastó, expert en Responsabilitat Social de les Empreses (RSE), de les Administracions (RSA) i  de les Organitzacions del Tercer Sector (RSO) : ” La responsabilitat social com a oportunitat empresarial”.
19h30 Benvinguda dels premis a càrrec d’Evarist Rogel Tohà.
19h35 Presentació  i lliurament del premis Antoni Rogel:
            1) El premi a la persona amb discapacitat mereixedora del reconeixement a l’esforç personal i a la integració en la vida social  participativa.
            2) El premi a la persona o entitat mereixedora del reconeixement a la tasca en pro i defensa del col·lectiu de persones amb discapacitat.
19h40 Parlaments del President de la FAAD Pere Valls, del president de la CCIS Marc Pantebre, del president de la CEA Xavier Altimir i de la M.I.Sra. Rosa Ferrer, ministra de Salut, Afers Socials i Ocupació.
20h00 Refrigeri per a tots els assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *