FAAD

AMARE

logo amareEls fins de l’Associació són:
1.- Aconseguir el reconeixement mèdic, institucional i social, de les Administracions públiques, de les malalties reumàtiques, la Fibromiàlgia i la malaltia anomenada Síndrome de Fatiga Crònica (Chronic Fatigue Syndrome o CFS) o encefalomielitis miálgica (Myaigic Encephalomyelitis o ME).
2.- La difusió d’informació a metges d’assistència primària, i d’altres especialitats, i de tots els departaments adients dels serveis sanitaris, per garantir un adequat coneixement de les malalties i una adequada atenció mèdica i sanitària dels afectats.
3.- La promoció de centres o unitats assistencials d’ajut i suport als afectats i familiars per l’adequada atenció física, psicològica per a la integració social.
4.- La consecució de l’aplicació immediata de tractaments en proves o definitius pels afectats mitjançant la creació dels adients grups de control sanitari.
5.- El trasllat a metges i malalts d’informació degudament acreditada evitant intromissions no científicament acreditades, d’informacions completament errònies, alarmistes i contraproduents.
6.- L’efectiva investigació de tractaments definitivament curatius, o quan menys pal·liatius.
7.- La promoció de protocols mèdics per un correcte diagnòstic i tractament, per tal d’evitar la incorrecció dels primers i, tractaments completament ineficaços i fins i tot temeraris o flagrantment perjudicials pels afectats.
8.- La revisió de tots els diagnosticats i afectats a la data de creació de l’Associació conforme a aquells protocols mèdics, i per les autoritats sanitàries competents.
9.- El reconeixement per l’administració sanitària com a malalties que, en els determinats casos que procedeixi, poden provocar invalidesa o incapacitat professional
10.- La creació d’un cens d’afectats i, l’elaboració de les oportunes estadístiques informatives que hagin de servir per col·laborar en la investigació i curació de la malaltia, així com la incidència i prevalença social d’aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *