FAAD

Premis Antoni Rogel 2015

invitació4_Página_1

 

 

Accés a l’àlbum de fotos

 

Els premis s’han lliurat després d’un emocionant discurs de l’Evarist Rogel :

Benvolgudes Autoritzats, benvolguts senyors i senyores.

És per a mi un honor donar la benvinguda un any més a l’acte de lliurament de premis en memòria d’Antoni Rogel Travesset 2015 que organitza la Federació Andorrana d’associacions de persones amb discapacitat.

Una federació d’associacions que treballa per de garantir els drets de les persones amb discapacitat i que per que puguin assolir la plena integració i participació en la vida social. Vull agrair personalment a la FAAD i les diferents associacions que en formen part la tasca que realitzen i encoratjar-los a continuar, més units que mai, en la defensa dels drets dels diferents col·lectius que representen.

Papa, tant de bo aquest acte no es celebrés avui, senyal que encara estaries al meu costat i al nostres. Gràcies per animar-me a superar els obstacles que m’he anat trobant pel camí. Sempre em vas recolzar en els pitjors moments, com també ho vas fer en els més bons. Et trobo molt a faltar com ho fa tothom a casa.

Per acabar vull agrair a tots els membres de la junta directiva de la FAAD i de les associacions que en formen part l’organització d’aquest acte i agraïr-vos a tots l’assistència.

Evarist Rogel Tohà.

Parlaments de les autotitats en format text i àudio.